DAKVERHUUR

Altijd al maatschappelijk willen ondernemen? Heeft u daarnaast een bedrijf of een stuk land met een (dak)oppervlakte van minimaal 1.500 m². Energiewaaier biedt de perfecte huuroplossing middels een huurconstructie. We huren uw dak of land, nemen de investering op ons en blijven eigenaren van de zonnepanelen. Het enige dat u betaalt, is de maandelijkse energierekening die gelijkstaat aan het bedrag dat u nu voor de energie betaalt. Daarnaast ontvang u maandelijks een huurbedrag, dat wel kan oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar.

Verdien geld met uw dak

Geld verdienen met uw dak? Ja, u leest het goed. Door gedeeltelijk of het hele oppervlakte van uw dak te verhuren, kunt u geld verdienen. Energiewaaier is dé aanbieder op het gebied van zonnepaneelsystemen op basis van huur. Wij huren uw dak, plaatsen zonnepanelen op het dak en u geniet van de voordelen!

Kom ik in aanmerking?

Als u een dakoppervlak van minimaal 1.500 m² beschikbaar heeft komt u in aanmerking voor het verhuren van uw dak. Heeft u geen asbest en beschikt u over een grootverbruik aansluiting van minimaal 3 x 80A, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Energiewaaier verzorgt voor u de SDE aanvraag.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Hellende en platte daken, bieden een goede basis voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel Zuid als Oost/West georiënteerde daken zijn geschikt. Door uw dak beschikbaar te stellen voor zonnepanelen, geniet u dus van alle voordelen. U houdt uw kredietruimte voor uw core business en geniet direct van extra inkomsten. Energiewaaier investeert in de zonnepanelen op uw dak en betaalt u maandelijks een huurbedrag. Er zijn dus geen investeringskosten voor uw eigen rekening.

Werkwijze

Bij Energiewaaier houden we van simpel, dat geldt voor het hele proces. De eerste stap in het proces is dat we precies berekenen wat u per maand gaat verdienen met de dakhuur.Hierbij laten we inzien welke werkzaamheden daarbij voor onze rekening worden genomen. Het contact tussen Energiewaaier en uw organisatie verloopt via een vast contactpersoon. Hierdoor is het laagdrempelig om vragen te stellen of informatie op te vragen. Voor de levering, montage, aansluiting en het onderhoud van het systeem geldt ook dat we een simpele werkwijze hanteren. We zijn transparant over onze werkwijze, voorzien u van alle informatie en helpen u op simpele wijze. Zo richten wij ons op de zonnepanelen en kunt u zich richten op uw core business.

De voordelen op een rijtje

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen van Energiewaaier, kiest u voor een aantal belangrijke voordelen:

  • Geen investeringskosten – Energiewaaier investeert in de zonnepanelen die op uw dak komen. Hier hoeft u geen kosten voor te betalen.
  • Geen risico – Energiewaaier neemt het risico voor stukken, ongemakken of fouten bij het plaatsen en/of monteren volledig op zich.
  • Direct verdienen – Zodra de zonnepanelen zijn aangesloten, ontvangt u het maandelijkse huurbedrag en start u dus met verdienen.
  • Volledige ontzorging en geen bijkomende kosten – Energiewaaier verzorgt het gehele traject voor u. Van de eerste berekeningen tot het onderhoud. Daarbij heeft u een persoonlijk contactpersoon, waardoor u snel al uw vragen kunt stellen. Zonder extra kosten.
  • Waardeverhoging van uw pand – Doordat er zonnepanelen op uw dak liggen, draagt u bij aan een beter milieu, gebruikt u groene energie en bent u een maatschappelijk verantwoord ondernemer.
  • Imagoverbetering – Als maatschappelijk verantwoord ondernemer krijgt u een beter imago als organisatie.
  • Energielabel – u profiteerd ook van 100% groene stroom en verbetert het energielabel van uw bedrijfsgebouw.

 

Contact opnemen Dakverhuur